DE massage zoals jij het graag wilt

Lijkt het je prettig om zelf aan te geven hoe je gemasseerd wilt worden, wijkt dat misschien wat af van het algemene en/of past het aanbod niet? Durf je jouw vraag niet te stellen bij je reservering en ook niet als je al een paar keer bij dezelfde masseur bent geweest? Dat is helemaal niet zo vreemd hoor, in onze gerenommeerde praktijk in de Liemers/Achterhoek merken wij vaak ook pas lang nadat we een klant hebben leren kennen en x maal hebben gemasseerd, dat hij (nog) andere wensen heeft. Daarom zijn we naast onze praktijk ook jouw droom massage man/man(nen) gestart.

Het geeft je de mogelijkheid om vooraf aan te geven wat je wilt, waar je dat wilt (in onze praktijk of elders) en hoe je het wilt zodat wij al bij je eerste bezoek de speciale gewenste massage kunnen geven.

Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat dit grote hoeveelheden grapjassen zal aantrekken: van vrijgezellenparty's tot en met de vraag naar zeer onoorbare massages. Daarom hebben we wel wat spelregels opgesteld waar je je aan dient te houden (klik hiervoor op onderstaande knop). We werken voornamelijk in de Liemers en Achterhoek en de provincie Gelderland.

Onze reikwijdte kan - tegen betaling - iets verder gaan. Ben je nieuwsgierig geworden?

Stuur een mail sturen naar: [email protected] dan krijg je verdere informatie toegestuurd als je je voor- en achternaam en bereikbaarheid aangeeft (b.v. traceerbaar telefoonnummer en/of e-mailadres zoals [email protected] en niet [email protected]) we hoeven het over en weer niet over discretie te hebben, dat is vanzelfsprekend.

Spelregels